Geeft inzicht in het aanbod en de kwaliteit van maatschappelijke ondersteuning en jeugdhulp

Steun inZicht

Deze oplossing wordt door gemeenten gebruikt om de mogelijkheden en het aanbod van maatschappelijke ondersteuning en jeugdhulp voor iedereen inzichtelijk te maken.

Alles begint met inzicht

Meezo lanceerde ‘Steun InZicht’ om het aanbod en de kwaliteit van maatschappelijke ondersteuning en jeugdhulp voor iedereen inzichtelijk maken. Tegelijkertijd willen we iedere zorgaanbieder, groot of klein, dezelfde kansen bieden, omdat wij vinden dat het niet om kwantiteit maar om kwaliteit gaat!

Het ‘hoe en wat’ van Steun inZicht

HOE – SteunInZicht maakt het aanbod in maatschappelijke ondersteuning en jeugdhulp inzichtelijk en tonen daarbij de kwaliteit die middels onafhankelijke onderzoeken gecontroleerd en in kaart gebracht wordt. Hiermee stimuleren we de zelfregie van burgers.

WAT – Een website waar de burger het aanbod en de kwaliteit van maatschappelijke ondersteuning en jeugdhulp in zijn/haar gemeente kan vergelijken. De gemeente, consulenten en de zorgaanbieders zien extra gegevens die voor hen nóg meer inzicht geeft in het aanbod, de kwaliteit en eventueel tarieven.

Kijk voor meer informatie op www.steuninzicht.nl

Een verademing voor

 • Beleidsmakers die inzicht willen hebben of het beleid de beoogde effecten bereikt. SteunInZicht verschaft u data waarmee u uw beleid kunt toetsen. Hiermee krijgt u inzicht in welke zorg er wordt gezocht en welke aanbieders het vaakst worden bekeken. Ook kunt u zien hoe vaak er wordt gezocht op maatwerk- of algemene voorzieningen.
 • Wijkteam medewerkers die eenvoudig en snel het juiste aanbod willen vinden bij een zorgvraag. SteunInZicht leidt u eenvoudig naar de algemene voorziening of de maatwerkvoorziening die aansluit op de zorgvraag van de cliënt. De producten- en dienstencatalogus van uw gemeente wordt in een online tool inzichtelijk gemaakt, waardoor u op een professionele en eenvoudige wijze de juiste zorg oplossing kunt vinden.
 • Burgers die digitaal op zoek gaan. Voor hem of haar is een eerste zelfstandige stap: inzicht krijgen in het aanbod van algemene- en maatwerkvoorzieningen. Met behulp van het systeem van SteunInZicht kunnen er selecties gemaakt worden op diverse criteria die uiteindelijk een nauwkeurig scala aan voorzieningen en/of aanbieders selecteert die de zorgvraag kunnen invullen.
 • Zorgaanbieders die zich willen profileren. Zij krijgen een eigen pagina waarop zij de diensten die zij bieden kunnen beschrijven en specialisaties onder de aandacht kunnen brengen. Een zorgaanbieder komt beter in beeld als zijn aanbod aansluit aan de vraag van de zorgvrager. De kwaliteit kan in kaart gebracht worden doormiddel van kwaliteitscijfers (eerst geverifieerd) en professioneel uitgevoerde enquêtes met huisbezoeken. Dit is een extra criterium waarop een aanbieder zich kan onderscheiden. SteunInZicht biedt voor hen een lokaal, online platform met vele kansen. Zo geeft SteunInZicht iedere zorgaanbieder gelijke kansen. Groot of klein. Het gaat om kwaliteit!
Naar de website

Weten wat Meezo met ‘Steun inZicht’ kan betekenen voor jouw gemeente?

Vraag dan vrijblijvend een aanbod op maat aan, of kijk op www.steuninzicht.nl

  Wellicht vind u dit ook interessant

  dossiercontrole

  Dossiercontroles

  Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 years old.

  Lees verder
  huisbezoeken

  Huisbezoeken

  Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 years old.

  Lees verder
  projecten

  Controles

  Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 years old.

  Lees verder